Eksisteret siden 2004​

Om MegaHouse

MegaHouse A/S blev stiftet i 2004 af brødrene af Avci, der ved årtusindskiftet ville udvide deres pizzaria på Frederiksberg. Deres ambitioner var til højere end et hjørnepizzaria ,og da de ikke kunne udvide mere, valgte Avci at undersøge andre forretningsmuligheder.

Efter utallige forkerte leveringer og dårlig service fra deres leverandører, blev brødrene enige om, at dette kunne gøres bedre. Der blev indledt en dialog med investorer, revisorer og rådgivere for, at finde ud af muligheder og udfordringer ved at starte som catering grossist.. Alle rådgiverne var enige om, at udfordringen i at starte op var al for stor og at brødrene skulle holde sig til at drive pizzaria.

En historie man hører alt for sjældent

Avci familien ville det dog anderledes, tog fat i opsparingen og kastede sig ud i projektet med tanken om ”at det kan da gøres, med bedre service”. Det var svært for familien de første år, da man skulle styre en virksomhed i stedet for et pizzaria… men behøver vi at sige mere?

Siden 2004 er MegaHouse blevet kåret som vækstvirksomhed flere gange efter positive resultater. I 2009 blev dette officielt. Børsen, som hvert år udnævner en række virksomheder, der kan fremvise en formidabel vækst, valgte MegaHouse blandt en af de ca. 2000 virksomheder, der var udnævnt til Børsens Gazelle virksomhed.

MegaHouse blev igen i 2021 udnævnt til en Børsen Gazelle virksomhed.

Et skulderklap af dimensioner, der har bekræftet, at Avci familiens hårde arbejde har båret frugt.​

MEGA HOUSE A/S

Baldersbuen 10, 2640 Hedehusene​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 43 64 59 59

E-mail: ​info@megahouse.dk

CVR​: 26913187

shopping-cart   facebook-app-symbol  happiness

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 17.00

Lørdag - søndag: 09.00 -16.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.30 – 16.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 10.00 - 16 00

Henvendelser svares også i weekenden.